Welcome To The Future (24.10.09)

Op de zaterdag van Amsterdam Dance Event 2009, nam Welcome To The Future deze avond voor haar rekening en nodigde het Duitse label Moon Harbour uit, samen met het Amsterdamse label Soweso.

Op de line-up Dan Drastic, Mathias Tanzmann, Normen Weber (de helft van Luna City Express), Lauhaus en Kabale Und Liebe.

Studio 80 is hot en dan heb ik het niet over de temperatuur want die is altijd hoog. Ik bedoel de club zelf. Sinds Gert van Veen het dagelijks management van de club heeft overgenomen is dit zeker één van Amsterdams hotspots geworden.

Deze avond was geen uitzondering, maar ook enigszins logisch gezien het Amsterdam Dance Event. De rij was lang, wat vaak een goed teken is. Zoals verwacht was het binnen voller dan vol en ‘hotter than hell’, maar dat kun je verwachten op een ADE zaterdag.

Normen draaide zulke lekkere platen dat ik bijna 2 uur non-stop heb staan dansen, ondanks dat ik last kreeg van mijn been. Ik sta normaal al niet vaak (meer) te dansen en zeker geen 2 uur achter elkaar. Gelukkig zijn er een aantal banken die ook dit kunnen verhelpen.

Ik maakte 2x aanstalten om te gaan maar werd elke keer toch weer overgehaald om te blijven. Uiteindelijk was ik rond half 7 thuis, nog steeds een fatsoenlijk tijdstip voor een zaterdag. ADE was wederom geslaagd.

Welcome To The Future @ Studio 80