Time Warp 2010

15 years of Time Warp… En mijn 11e keer maar liefst. Gelukkig deze keer weer op mijn eigen benen ipv in een rolstoel. De reis verliep voorspoedig en het feest was weer een klapper van jewelste.

Na me te hebben opgefrist in het hotel was het tijd voor een taxiritje richting de Maimarkthallen. Het gevoel dat je krijgt als je en volle zaal binnenloopt en je ziet publiek uitzinnig staan te dansen… Wow… dat blijf ik toch altijd erg mooi vinden… ongeacht wie er draait. In dit geval was het Ellen Allien bij wie ik mijn avond begon en dat ging lekker los.

Toen ff door Monika Kruse die ook lekker stond te beuken maar echt los ging het bij Liebing. Jezus M/F Christ, hij ramde echt de platen van het dak van de Maimarkthallen. De monitors on stage stonden ook te schudden en te blazen, niet normaal.

Toen door naar Herr Villalosbol die erg lekker stond te draaien, alleen werd dat op sommige punten een beetje onderbroken door een sjaal die op de plaat lande en een overslaande naald, maar Villa lacht een keer en draait er vrolijk een nieuwe plaat in.

Toen ff een kijkje nemen bij Sven die zoals altijd het publiek weer goed wist te bespelen maar het was hier zo vol dat ik weer naar Villa vluchte waar het veel beter toeven was.

Hier heb ik ff een break gemaakt naar het hotel om ff beetje rust te pakken. Rond 11 uur weer teruggegaan naar de hallen om daar Magda’s set/afsluiting te horen. Toen en masse naar zaal 2 te gaan om het daar nog eens goed af te sluiten om dan om 3 uur er toch echt een eind aan te breien.

Na wat oponthoud onderweg was ik net na middernacht thuis, moe maar voldaan.