Time Warp 2009

Het laatste decennium zijn er een aantal dingen die elk jaar vast staan. Elke 1e zaterdag van april stond breeduit gereserveerd voor één van Europa’s beste indoor parties: Time Warp in Mannheim.

Wie had voorspeld dat ik een rolstoel naar Time Warp zou gaan als ik 30 zou zijn zou ik voor gek verklaren. Ironisch gezien was dit wel het geval dit keer.

Het was een aparte trip om mee te maken ‘als reiziger’ in één van mijn eigen bussen ipv als begeleider van het hele zooitje ongeregeld.

Dat liet ik dit keer een een vriend over die me ook de halve nacht rondduwde door de Maimarkthallen. We kwamen binnen toen Lexy & K-Paul’s zojuist hun set afsloten. We reden een beetje rond, zagen Joris Voorn een mega vette live set doen en genoten van Sis’ live set. En dat was Time Warp zo’n beetje voor mij. Zolang in een rolstoel zitten tot je een ass van steen hebt is geen pretje.

Een paar uur verkwikkende slaap en een ontbijt verder waren we weer terug in de Maimarkhallen om nog een stukje mee te krijgen van Richie Hawtin zijn vreemde kliks, blieps en trommels. Ik had een mooi plekje direct naast de dj booth waar ik lekker kon zitten tot de bus vertrek. Volgend jaar weer maar dan op mijn eigen benen.