Snoop Dogg @ Watt

Wat kan ik beter zeggen als het was perfect.

‘Het’ was deze avond, mijn 3e concert van Snoop Dogg, dit keer in de Watt in Rotterdam. En zeker de beste en meest energieke van de 3.

Ik heb zelfs nog voor in het publiek staan springen op 1 been (durfde het niet aan met mijn linker) en schreeuwde de helft van de tracks mee met het publiek. Ik was net een idolate schooljongen.

En het werd alleen nog maar beter. Op de terugweg naar Amsterdam zagen we 2 zwarte busjes op de snelweg, rijdende richting Amsterdam. We vermoeden dat dit Snoop en gevolg was en besloten ze te volgen. We bleven volgen tot de auto’s stopten bij het Okura Hotel.

Ik sprong uit de auto (met cam) en hobbelde naar de ingang om te zien of het hem echt was. En ook nog echt. Ik wachte netjes, vroeg hem om een foto waar hij geen probleem mee had. Mijn avond was compleet !