Rockit Open Air 2009

Afgelopen zaterdag was de 5e editie van Rockit Open Air in het prachtige recreatiegebied de Maarsseveense Plassen.

Nadat we het jaar ervoor behoorlijke problemen hadden bij de ingang van het terrein hadden we er dit jaar meer rekening mee gehouden, waardoor de hele entree smooth verliep.

Ik heb weinig gezien van het festival zelf maar tijdens mijn korte rondje over het terrein zag ik toch fragmenten van de artiesten die op de foto’s te zien zijn en Joris Voorn, die elke keer rockt als een malle als ik hem zie/hoor.

Om 10 uur verliet ik het festival om naar Club Poema en om daar de afterparty te doen, die tot 5 uur duurde. Toen ik om 6 uur vermoeid thuis kwam had ik maar 3 dingen ‘on my mind’; een dikke snaak, een douche en dan een mega power nap. Rockit Open Air 2009 was een succes !