Melt! Festival 2009

Melt! staat voor mij gelijk aan een weekend lang goede muziek horen op een unieke locatie. Elk jaar weer zijn de kranen die het decor vormen van het terrein weer indrukwekkend om te zien, zelfs van 2 kilometer afstand.

Het feestje begon op de donderdagavond bij een preparty net buiten de camping (video 1) waar het publiek al lekker werd opgewarmd, maar het echte feest begon natuurlijk pas vrijdag al gooide de regen wel roet in het eten waardoor sommige stages eerder moesten sluiten.

Ik keek het meest uit naar Aphex Twin (& Hecker), één van de weinige artiesten die ik nog op mijn ‘2 see’ lijstje had staan. Gelukkig was ik op tijd aanwezig want ze begonnen al vroeger met hun bak herrie. Na een goed plekje in het publiek te hebben veroverd heb ik 2 uur lang staan genieten van vage geluiden.

De Sleepless floor was zoals elk jaar ook weer mega gezellig. Bekenden, dwaze Duitsers en Nederlanders maken dit feestje compleet en anders kon je altijd nog binnen terecht in de indoor Sleepless Floor met Lexy.

Op naar 2010 met (hoogstwaarschijnlijk) weer een interessante line-up.