Love Family Park 2009

Love Family Park is altijd al een beetje speciaal geweest voor mij. Dit jaar was het mijn 10e keer dus een soort van verjaardag. Het weer was geweldig, zonnig en ongeveer 30 graden, de hele dag door. Ik had me een beetje verslapen in het hotel dus ik kwam pas rond 1 uur ‘s middags aan op het terrein.

Na heerlijk chillen op het kleedje en het eerste rondje langs alle podia kwam ik terecht bij Deichkind in de backstage… De heren waren op zoek naar rookbaar gras en zodoende moest ik aantreden.

Gezien mijn ‘liefde’ voor de band was ik daar niet meer weg te slaan tot ze hun optreden gedaan hadden waarop ik nu een goed zicht had. Hierdoor heb ik ook weinig andere acts gezien, maar ja boeie. Na 10 jaar Sven en Ricardo ken je dat ook wel een keer.

LFP is gewoon vol bekenden (vele die je alleen in Duitsland ziet) dus het is sowieso gezellig. Het beste deel van de dag was toch wel onze eigen privé after op het dak van ons hotel. Ik kon me geen betere 10e keer LFP voorstellen.