Koninginnedag 2009

Ik heb rustig aan gedaan vandaag. Ik zag de aanslag op onze koningin in Apeldoorn en was met stomheid geslagen. Hoe dit mogelijk was… Maar dit mocht de pret niet verdringen. Ik moest de deur uit, naar Twstd welteverstaan.

Op Koninginnedag is er voor mij maar 1 feest en dat is die op het Weteringcircuit, georganiseerd door DJ Cafe Twstd. Een taxi rolde me zo achter het podium waar ik lekker in de zon kon zitten en naar de muziek kon luisteren. Veel meer kun je niet doen in een rolstoel.

Later werd mijn rolstoel zonder mij het podium op getild waar men enige lol ermee had. Ik ben er zelf maar weer in gaan zitten en had vanaf daar een perfect uitzicht op de feestende massa en de dj’s.

Aangezien ik niet echt makkelijk kon bewegen kon ik niet de hele dag blijven, maar ik heb het tot 8 uur weten te redden, waarin ik deze knakkers voorbij zag komen: (Mystery Guest) Onur Özer, (Twstd dj contest winner) Kevin Arneman, die slechts 16 jaar oud is, Daniel Sanchez, Kabale Und Liebe, Marek Hemman en een stukje Bart Skils.

Moe maar voldaan kwam ik weer thuis… Ik kan niet wachten tot ik uit die rolstoel kan.