Gsus Instore Event

Vorig jaar was het de K-Swiss store, dit jaar was het Heaven’s Playground, de Gsus store aan de Westerstraat, die het populairste ADE instore event organiseerden. Wederom met verschillende leden van de M_nus crew.

Ik was chauffeur van een aantal dus ik kon er niet de hele tijd zijn. Ik was er om 5 uur toen Richie aan het draaien was. Het was vol, afschuwelijk warm en de gratis drank vloog weg.

2 dikke security boys bij de deur hanteerden een 1 in, 1 uit policy. Ik was er maar kort want het was gewoon te fokking warm en ik moest later weer rijden.

2 uur later was ik weer terug, nog steeds een mega rij voor de deur en oven temperaturen. Dit keer stond Magda achter de draaitafels die zou worden afgelost door afsluiter Laidback Luke. Niet de meest logische keuze op een instore event met verder alleen M_nus members, maar ala.

Luke was laat dus Magda speelde door maar er was wat gedoe bij de deur. We zagen 2 agenten en enkele minuten later ging de deur dicht en moest het geluid worden weggedraaid. Een abrubt einde van het feest. Wat er nu gebeurde, ik weet het niet, maar duidelijk, het was voorbij.