Fatboy Slim @ Week End

Tijdens het ADE kreeg ik het goede nieuws dat een bekende van me mijn held Fatboy Slim had geboekt voor een dj set in de Weekend Club in Berlijn, 2 weken later.

De uitnodiging om langs te komen nam ik dan ook met beide handen aan en zo zat ik 13 dagen later, samen met Mo (bevriende fotograaf), in de trein zu Berlin.

Na aankomst in het hotel hebben we gelijk alles gedropt om naar de Brandenburger Tor te gaan U2 een gratis live concert zou geven. Helaas waren we net te laat dus gingen we lopend door nachtelijk Berlijn op weg naar de Weekend Club.

Norman Cook speelt altijd redelijk vroeg in de nacht. Of dit op eigen verzoek is weet ik niet maar vaak begint hij al voor 1 uur. Aangezien we geen tijd hadden doorgekregen besloten we maar op tijd te gaan. Eenmaal binnen waanden we ons in een rokers mekka. Overal kon je roken en ook van blowen werd niet vreemd op gekeken of moeilijk over gedaan. Het 1e pluspunt was al binnen.

Toen de club voller en voller werd en Norman achter de draaitafels kroop werd de dansvloer nog een fractie voller en starte de gekte. Vanaf plaat 1 tot en met de laatste stond de club op zijn kop. Elke keer vind ik het weer apart om te zien dat 1 man dit kan realiseren en aan de andere kant vind ik het natuurlijk geweldig want hiervoor reis je 650 km.

Na 2 uur mish mash was het gedaan en liep de club echt leeg. Ondanks dat we niet echt gedanst hadden vanwege de drukte kwamen we toch redelijk moe en uitgeput de club uit. We gingen terug naar het hotel waar we heerlijk konden chillen. Zeker de moeite om hiervoor te reizen.