Fatboy Slim @ Panama

Fatboy Slim is één van de weinige artiesten die me over grenzen doet reizen om hem te horen. Inmiddels ben ik al in Belgïe, Duitsland, Engeland en zelfs Ijsland geweest om hem te horen (en een keer in Nederland).

Gelukkig hoefde er dit keer niet (ver) gereisd te worden om hem te horen. Een paar minuten op de scooter naar Panama en dat was het.

Ik sleepte mijn buurjongen Grape me op deze top dj te horen draaien. Onze timing was perfect. We kwamen binnen, haalden ons 1e drankje, installeerden ons op het balkon en Norman stapte de DJ booth binnen.

Het was preces wat ik verwachte en wat ik zo leuk vind aan zijn sets. Het is een mash-up van coole oude en nieuwe platen die de dansvloer non-stop in beweging houdt.

Foto’s nemen ging slecht van waar we stonden maar voor videos was het goed. Bekijk ze hieronder.