Cocoon – New Years Eve

Op 31 december 2000 organiseerde ik mijn eerste busreis, toen naar U60311, waar Sven Väth zijn party “Cocoon – A Space Odyssey 2000” organiseerde.

Op de dag af, 9 jaar later ging ik weer naar Frankfurt, wederom met een bus en wederom naar Sven Väth. Dit keer in zijn eigen Cocoon Club, vergezeld van feestkonijn Karotte en Nederlands eigen Joris Voorn en Reach Visuals.

We waren ruim op tijd binnen voor ‘het 12 uur moment’, de start van het feestje (zie video), waarna het feest tot in de late uurtjes verder ging.

Het vertrek was precies om 12 uur ‘s middags gepland vanaf de club, maar Jeff (mijn gezelschap) en ik zagen het niet zitten om door te halen dus hadden we een relaxede hotelkamer geboekt in een 25Hours hotel. Een erg vette hotel keten met allemaal artsy fartsy kamers, voor zover ik begreep allemaal verschillend.

Om 11 uur ‘s ochtends wandelde ik uitgerust en fris de club waar in de lounge ‘de after’ werd gevierd. Iedereen die daar nog stond zou volgens mij liever in bed liggen, althans zo zagen ze eruit. Alle busreizigers wisten niet hoe snel ze de bus in moesten gaan.

Eenmaal in de bus ging echt iedereen knock-out en was het stil tot we weer in Amsterdam waren. Een perfecte terugreis.